Menu feestdagen 2020

Beste klanten,

Met plezier stellen wij u drie menu's voor die u enkel kan bestellen voor kerstavond en oudejaarsavond. De menu's zijn een keuze van heerlijke Italiaanse gerechten en delicatessen, uitstekend om jullie doorheen de avond te laten smullen. Graag adviseren wij u ook in de winkel naar bijhorende bubbels en wijnen.

Wanneer en hoe bestellen? Voor kerstavond kan u bestellen tot en met 19 december, voor oudjaar tot en met 26 december. Uw bestelling is enkel bevestigd na betaling van het bedrag in de winkel. Afhalen in de winkel kan voor kerst op donderdag 24 december en voor oudjaar op donderdag 31 december, telkens tussen 10u en 16u.

Wij informeren u dat onze klassieke afhaalgerechten beschikbaar blijven en dus ook besteld kunnen worden naar keuze voor de feestdagen. Wij vragen u vriendelijk om deze bestelling tijdig door te geven, alsook de minimum bestelling van 4 porties per gerecht te respecteren.

Graag nemen wij deze gelegenheid om u te informeren dat wij ook dit jaar Bram's Foundation en bijkomend ook CuPerHero's zullen steunen. Voor elke bestelde feestmenu storten we 5 Euro integraal aan beide initiatieven die we een warm hart toedragen. 

Bedankt!

Menu 1 – 55 € pp

Vitello Tonnato

Ravioli di Agnello (lam) al forno

~

Rollo’ di Vitello (kalf) farcito alla Mortadella e Reggiano con contorno di patate

~

Panettone Natalizio farcito 

 

Menu 2 – 75 € pp

 

Crostini di Bottarga, Carpaccio di Gamberone Rosso di Mazzara del Vallo (rode scampi), Capesante (st. jakobsschelp) e Caviale (kaviaar)

~

Risotto al Prosecco, Scampi e Bottarga con granella di Pistacchio di Bronte 

~

Baccalà (kabeljauw) alla Siciliana con Patate prezzemolate

~

Panettone Natalizio farcito

~

Menu 3 – 95 € pp

 

Ostriche, Uova al Caviale e Crostino di Bottarga 

~

Fettuccine al Tartufo fresco e Funghi Porcini

~

Tris di pesce: Pesce Spada (zwaardvis) alla griglia, Gamberone Rosso di Mazzara del Vallo (rode scampi) e Baccalà (kabeljauw) con Polenta e Verdure Grigliate 

~

Panettone Natalizio farcito e dolce della casa

Kindermenu – 20 € pp

 

Mozzarelline e panzerotti

Ravioli freschi alla Bolognese

Vitello (kalf) alla pizzaiola con patate al forno

Dolce Natalizio