top of page
APE Da Zicari.jpg

Catering met de Pizz'Ape

APE Da Zicari.jpg

Psssttt.... wij gingen deze Pizz'Ape zelf halen in Agropoli (Napels), waarbij we genoten van een heerlijke leernamiddag bij Umberto en Ciro! Hun kennis, aangevuld met onze eigen kennis en de kennis van Siciliaanse pizzaioli Nicola en Carlo, hebben ons klaargestoomd voor dit project!

Een origineel feest organiseren?

 

Graag brengen wij de heerlijke Napolitaanse pizza tot op uw feest met onze Pizz'Ape, een authentieke mobiele Italiaanse pizzaoven op hout.

Deze houtoven met stenen vloer, in combinatie met het vers bereide deeg en onze ingrediënten van topkwaliteit, zorgen voor de gekende heerlijke pizza met typische dunne krokante bodem.

 

Daarnaast is onze Pizz'Ape een prachtige eye-cather die, samen met de passie van ons team, bijdraagt tot een succesvol feest met Italiaanse sfeer! 

IMG_6326.jpeg
IMG_6149.jpeg

Tijdens uw feest of evenement maken we de pizza's ter plaatse met dagvers bereid deeg en ingrediënten van topkwaliteit. Een mooi gebalanceerd assortiment aan pizza's wordt gebakken, rekening houdende met uw voorkeuren.

We werken volgens het principe 'giro pizza': de pizza's worden in punten gesneden en geserveerd als een buffet, zodat iedereen van de verschillende smaken kan genieten. Uw genodigden kunnen onbeperkt pizza komen halen.  

Indien gewenst, kunnen wij ook aanvullend zorgen voor drank, aperitiefhapjes of heerlijke desserts. 

Onze eindprijs is uiteraard afhankelijk van het aantal deelnemers en de afstand tot uw locatie. Aarzel niet om ons te contacteren voor een gedetailleerde offerte!

De Pizz'Ape is operationeel vanaf maart tot en met oktober.

 

5DA8AA40-1A73-49C7-9E12-C77F005FA91E.JPG

Materiaal
verhuur

Wenst u een feestje te organiseren in de tuin maar u heeft niet voldoende materiaal? Of een speciale gelegenheid buitenshuis?

Geen zorgen! Wij stellen ons materiaal ter beschikking.

Partytent 3m x 9m

Volledig waterdichte tent

Inclusief 6 zijdoeken

Huurprijs: €35/dag + BTW

(zonder transport en montage, exclusief garantie)

Set van tafel met twee banken

Tafel 200x80x74cm

Bank 200x25x48cm

Voor 4 à 6 personen

Opvouwbaar, eenvoudig in transport

Huurprijs: €15/set/dag + BTW

(zonder transport en montage, exclusief garantie)

Wijnglazen Chef&Sommelier

Model Upon Up - 47cl

Huurprijs: €2,5/6st./dag + BTW

(enkel afhaal, exclusief garantie)

bottom of page